Home Przepisy kulinarne Lody z avocado.
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Korzystając z serwisu zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptujesz Polityki, prosimy nie korzystaj z naszej witryny.
Lody z avocado.

2 średniej wielkości niezbyt dojrzałe owoce avocado przekroić na pół, wyjąć pestki, a miąższ wydrążyć łyżeczką, pozostawiając brzeg grubości l cm. Miąższ zmiksować z sokiem z l cytryny. 3/8 l słodkiej śmietany ubić sztywno ze 150 g cukru, wymieszać z puree z avocado, wyłożyć do metalowej miski i wstawić do zamrażalnika. Gdy masa będzie na wpół zmrożona, napełnić nią połówki avocado i mrozić, aż będzie twarda.

 
 
Biżuteria z kwiatami
Biżuteria z kwiatami

Online

Naszą witrynę przegląda teraz 7 gości